Başbakan Erdoğan: Karalama kampanyası son derece çirkin tuzaktır

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde hükümetimize karşı başlatılan karalama kampanyası, yolsuzluk kılıfı ile sunulan son derece çirkin tuzaktır.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan: Karalama kampanyası son derece çirkin tuzaktır

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde hükümetimize karşı başlatılan karalama kampanyası, yolsuzluk kılıfı ile sunulan son derece çirkin tuzaktır. Milletim bunu bilsin. Milletim bunu görsün. Bu kirli oyun, büyük Türkiye’ye karşı oynanan bir oyundur. Bu tezgah yeni Türkiye’ye karşı tertiplenen bir tezgahtır. Bu kirli oyun bize, AK Parti’ye olmaktan ziyade, bizzat milletime karşı, mille iradeye, milli egemenliğe karşı oynanan bir oyundur. Bu, siyaseti itibarsız kılma girişimidir.“ dedi.

    Ordu’nun Ünye ilçesinde vatandaşa hitap eden Başbakan Erdoğan, yolsuzluk operasyonunu uluslararası oyun olarak tanımladı. Erdoğan, kökü dışarıda olan oyunu, Gezi’de olduğu gibi bozacaklarını ifade etti. Başbakan Erdoğan, Halk Bankası’nın 11 yıl önce millete yük olduğunu, kendilerinin ise 6 kat büyüttüklerini belirterek, şimdi hedefe konulduğunu ve bunun da faiz lobisinin ayağına basmasından dolayı yaşandığını söyledi.

    Başbakan Erdoğan’ın Ordu ve Giresun gezilerine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Erdoğan Bayraktar, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da iştirak ediyor. CİHAN

Yorumlar