Başbakan Erdoğan, bayram namazını Fatih Camii'nde kıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Fatih Camii'nde kıldı. Namaz çıkışı açıklama yapan Erdoğan, "Bu Ramazan'da bir hüzün yaşıyoruz. Malum Filistin'de Gazze'de Suriye'de Irak'ta Libya'da, Arakan'da Mynmar'da çok ciddi sıkıntılar...

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan, bayram namazını Fatih Camii'nde kıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Fatih Camii'nde kıldı. Namaz çıkışı açıklama yapan Erdoğan, "Bu Ramazan'da bir hüzün yaşıyoruz. Malum Filistin'de Gazze'de Suriye'de Irak'ta Libya'da, Arakan'da Mynmar'da çok ciddi sıkıntılar yaşanıyor ve ciddi bir Müslüman kanı akıtlıyor. Bunlar hüznümüzün en önemli sebebidir." dedi.

Başbakan Erdoğan, sabah 06.00 sıralarında Kısıklı'daki ikametinden ayrılarak Fatih Camii'ne geldi. Bayram namazı için camiye giren Erdoğan, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. Saat 09.00 sıralarında da camiden çıktı.

Başbakan Erdoğan'a Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve oğlu Bilal Erdoğan da eşlik etti.

Çıkışta açıklama yapan Erdoğan, bayram mesajını iletti. Erdoğan, "Değerli basın mensubu arkadaşlarım öncelikle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Milletimizin, İslam dünyasının, tüm insanlığın Ramazan Bayramını tebrik ediyor, huzura, barışa, mutluluğa vesile olmasını diliyorum. Bu Ramazan'da bir hüzün yaşıyoruz. Malum Filistin'de Gazze'de Suriye'de Irak'ta Libya'da, Arakan'da Mynmar'da çok ciddi sıkıntılar yaşanıyor ve ciddi bir Müslüman kanı akıtlıyor. Bunlar hüznümüzün en önemli sebebidir." dedi.

CİHAN

Yorumlar