Başbakan, Çamlıca Camii’nde incelemelerde bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde Karacaahmet Mezarlığı’na giderek anne ve babasının kabrini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan, Çamlıca Camii’nde incelemelerde bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde Karacaahmet Mezarlığı’na giderek anne ve babasının kabrini ziyaret etti. Erdoğan daha sonra yapımı devam eden Çamlıca Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Erdoğan’a, oğlu Bilal Erdoğan da eşlik etti.

Başbakan Erdoğan, sabah saat 10.00 sıralarında Kısıklı’daki evinden çıkarak Karacaahmet Mezarlığı’na gitti. Erdoğan’a, oğlu Bilal Erdoğan da eşlik etti. Mezarlık çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Erdoğan burada yaklaşık yarım saat kaldı. Anne ve babasının kabrini ziyaret eden Erdoğan, daha sonra yapımı devam eden Çamlıca Camii’na gitti. İnşaat alanında incelemelerde bulunup görevlilerden bilgi alan Erdoğan’ı, çıkışta kalabalık bir grup karşıladı. Ellerinde Türk bayrakları ile bekleyen vatandaşlar, tezahüratlarla destek verdi. Erdoğan’da yanına yaklaşan vatandaşlarla tokalaşarak, yaşlı bir kadının elini öptü. Bilal Erdoğan burada da Başbakan’a eşlik etti. Erdoğan daha sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Adalet Komisyonu’da çıkan kavgadan bahseden Erdoğan, "Bu durumlara yabancı değiliz. Bunu 4+4+4'te de yaptılar. Ana muhalefet partisi selobant aparatını fırlattı. Dün de grup başkanvekiline pet şişe fırlatıldı." dedi.

Başbakan Erdoğan, "Komisyon çalışmalarında herhangi bir yetkileri olmadığı halde oraya girmeleri ayrı...Sen kimsin bir kere haddini bil. Eğer konuşmaya çok meraklıysan seni milletvekili yaparlar gelir konuşursun." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar