Başarılı öğrencilerden Rektör Demirdağ’a ziyaret

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün, üniversiteli girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirebilmesi için fırsatlar sağlayan Enter Prize Girişimlik Yarışması”nda ikincilik ödülü kazanan öğrenciler Fırat Üniversitesi...

Google Haberlere Abone ol
Başarılı öğrencilerden Rektör Demirdağ’a ziyaret

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün, üniversiteli girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirebilmesi için fırsatlar sağlayan Enter Prize Girişimlik Yarışması”nda ikincilik ödülü kazanan öğrenciler Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye, Kıbrıs ve İtalya’dan 67 üniversitenin 451 proje ile katıldığı yarışmada, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden Çağlar Akdağ, Teknoloji Fakültesi’nden Salih Obuş, A. Merve Karakaş ve Barış Karabay’dan oluşan Vettarge Grubu, 'Tek Eksende Çoklu Dezenfeksiyon Sistemi (RSM Multıdez Axıal)' isimli projeleriyle ikinci olup Fırat Üniversitesi'ni başarılı bir şekilde temsil eden öğrencileri kutlayan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Üniversitesi’nde eğitim gören ve bu tür yarışmalarda başarılı projeler yürüten öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Öğrenciler ise Rektör Demirdağ’a teşekkür ederek, daha başarılı projelere imza atacaklarını söylediler.

CİHAN

Yorumlar