Başarılı emniyet güçleri ödüllendirildi

İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, kent genelinde genel güvenliğin ve asayişin sağlanması ile bu alandaki hizmetlerin yürütülmesinde göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı...

Google Haberlere Abone ol
Başarılı emniyet güçleri ödüllendirildi

İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, kent genelinde genel güvenliğin ve asayişin sağlanması ile bu alandaki hizmetlerin yürütülmesinde göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Özden O.Dürüst’ü başarı belgesi ile ödüllendirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı’nın çeşitli birimlerinde görev yapan birim amirleri ile personellerini de özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Kaymakam H.Hasan Özyiğit, Kaymakamlık makamınca düzenlenen başarı belgelerini sahiplerine verdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” özdeyişinin öngördüğü istikamette çalışılması gerektiğini vurgulayan Kaymakam H.Hasan Özyiğit, “Görevini en iyi şekilde yapmak için üstlendiği bütün görevleri yerine getirme çabası gösteren polisimiz ve askerimiz, bu görevlerini yerine getirirken hukuki sorumluluğun yanı sıra ahlaki ve vicdani sorumluluğun da bilinciyle hareket etmektedir” dedi.

Kaymakam Özyiğit, kentimizde genel kamu düzeninin, asayiş ve huzur ortamının sağlanması konusunda emeği geçen, fedakârca ve cansiperane görev yapan tüm kolluk görevlilerine ve görevlilere destek olan duyarlı vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar