Başakpınar ve Kepez’e stad

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi'nin birlikte yapımına başladığı Başakpınar ve Kepez mahallelerindeki stat inşaatları sürüyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, statlarla ilgili, "En kısa zamanda yapımını...

Google Haberlere Abone ol
Başakpınar ve Kepez’e stad

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi'nin birlikte yapımına başladığı Başakpınar ve Kepez mahallelerindeki stat inşaatları sürüyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, statlarla ilgili, "En kısa zamanda yapımını bitirerek hizmete girecek." dedi.

Başkan Palancıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal ve beraberindeki yetkililerle, yapımı süren Başakpınar ve Kepez mahallelerindeki stat inşaatlarını yerinde inceledi. Önce Başakpınar Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Başkan Palancıoğlu, "Başakpınar'da stadın büyük bölümü tamamlandı. İnşallah Eylül ayı sonunda hizmete girecek. Çim zemin, yaklaşık 700 kişilik tribün kapasiteli, soyunma odaları, duş, sosyal donatıların da bulunduğu, düzenli ve modern bir stat olacak. Şehrimizde en düzenli statlardan biri olacak." diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, daha sonra Kepez Mahallesi'nde yapılacak futbol ve antrenman sahaları için arazide incelemelerde bulundu. Buradaki çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Palancıoğlu, "Kepez Mahallesi'nde de yer tespitinden sonra futbol ve antrenman sahaları yapımı için mimari çalışmalara başladık. Büyükşehir belediye başkanımızın sözünü yerine getirmek için buradayız. Biran önce de mimari çalışmaları bitirip ihaleye çıkarak yapımına geçeceğiz. Önümüzdeki sezon Kepez ve çevre mahallelerimiz iki stada kavuşmuş olacak. Dolayısıyla Talas önümüzdeki yıllarda sporda da hamle yapacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mahallelerimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar