Baro yönetimi, avukatların yer aldığı tiyatro topluluğu ile bir araya geldi

Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık ve yönetim kurulu üyeleri, 14-15 Nisan tarihleri arasında 'Deri Ceket' isimli oyunu sergileyen Tiyatro Topluluğu'nda yer alan meslektaşlarıyla bir araya geldi.Baronun desteği ile 3 yıl önce oluşturulan Tiyatro...

Google Haberlere Abone ol
Baro yönetimi, avukatların yer aldığı tiyatro topluluğu ile bir araya geldi

Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık ve yönetim kurulu üyeleri, 14-15 Nisan tarihleri arasında 'Deri Ceket' isimli oyunu sergileyen Tiyatro Topluluğu'nda yer alan meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Baronun desteği ile 3 yıl önce oluşturulan Tiyatro Topluluğu ile Baro Tesisleri'nde gerçekleşen yemekli program oldukça neşeli anlara sahne oldu. Baro Başkanı Çıtırık, hukuk ile sanatın iç içe olmasından doğal bir durum olamayacağını belirtti. Sahne tozu yutan meslektaşlarının emeğine saygı duyduklarını belirten Avukat Çıtırık, "90 yılı geride bırakan baromuzun her alanda kurumsal ve güçlü olması yolunda ilerlemeyi meslektaşlarımızın da gönüllü çalışmaları ve iyi niyetli gayretleriyle sürdüreceğimize inancım tamdır. Emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Baro Başkanı Çıtırık, 21 aylık görev süresi boyunca tavrı, duruşu ve etkinliklerinin yanı sıra ülkemiz için önem arz eden konulardaki duyarlılıklarıyla Adana Barosu'nu yerelden ulusala taşıdıklarını ifade etti. Çıtırık, "Ülkemiz ve kentimiz için bundan sonra daha da çok çalışarak hukuk dışı uygulamalar, savunmanın yaşadığı sorunlara karşı her zaman olduğu gibi dik duracağız. Yapacağımız basın açıklamalarının yanı sıra panel, konferans ve meslek içi eğitimlerimizle aynı dinamizmimiz artarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Uğur Aydıngül de baro yönetimine kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 2011 yılında kurulan Adana Barosu Tiyatro Topluluğu, bugüne kadar "Bir Şehnaz Oyun", "Anam Bacım Avradım", "Tersine Dünya" ve "Deri Ceket" adlı oyunu sergiledi.

CİHAN

Yorumlar