Baro Başkanı Çıtırık’tan meslektaşına ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Baro Başkanı Çıtırık’tan meslektaşına ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Soner Çetin, “Meslektaşlarım tarafından tebrik edilmek, benim için onur oldu.” dedi.

Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık ile yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Başkanlığı’na seçilen Soner Çetin’i makamında ziyaret etti. Toplumun her kesimine hizmet üretecek bir belediye başkanı olacağını ifade eden Soner Çetin, “Seçim yarışında kazananın Çukurova olduğunu, hizmetlerimizle herkese kanıtlayacağız. Aldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşıma sevdalısı olacağız. Çukurova’da seçmenin haklı sesi olduğumuzu kanıtlayacak projelerle iş başındayız.“ diye konuştu.

“Çukurova’yı Adana’nın sorunlarını bilen ve çözüm üretme dehası bir başkan kazandı” diyerek konuşmasına başlayan Baro Başkanı Mengücek Çıtırık ise “Meslektaşımızın belediye başkanı olması bizi fazlasıyla memnun etti. Avukatlık mesleğini icra ederken elde ettiği başarılar ortada olan Sayın Çetin’in Çukurova’yı sorunsuz bir ilçe haline getireceğinden hiç kuşkumuz yok. İnanıyoruz ki Çukurova meslektaşımızla daha çağdaş, daha adaletli bir çizgiye ulaşacak.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar