Barışmak istediği eski eşini hastane bahçesinde rehin aldı

Sakarya'da bir kişi, barışmak istediği eşini silahla hastane bahçesinde rehin aldı. Şahsı, İl Jandarma Alay Komutanı ikna etti. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu ikna edilen şahıs, gözaltına alındı.Olay, Arifiye ilçesindeki Sakarya...

Google Haberlere Abone ol
Barışmak istediği eski eşini hastane bahçesinde rehin aldı

Sakarya'da bir kişi, barışmak istediği eşini silahla hastane bahçesinde rehin aldı. Şahsı, İl Jandarma Alay Komutanı ikna etti. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu ikna edilen şahıs, gözaltına alındı.

Olay, Arifiye ilçesindeki Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. E.K., iddiaya göre, bir süre önce boşandığı eşi A.Ç'yi hastaneye kadar takip etti. Eşiyle barışmak istediği öğrenilen E.K., ret cevabını alınca eşini hastane bahçesinde tabancayla rehin aldı.

Yaşananları gören görevliler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekibi, şahsı eyleminden vazgeçirmeye çalıştı.

Bir süre sonra İl Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Şimşiroğlu da olay yerine geldi. Yerde eşiyle birlikte oturan E.K. ile bir süre uzaktan görüşen alay komutanı daha sonra şahsın yanına oturdu. İkna edilmeye çalışan E.K.'ya hastane kantininden çay söylendi. Şahıs getirilen çay ve sudan içti.

Alay komutanı, bir süre görüştüğü E.K.'yı ikna etti. E.K. eylemine son verdi. Bunun üzerine kadın, olay yerinden uzaklaştırılarak hastaneye alındı. Jandarma şahsın silahına el koydu. Gözaltına alınan E.K., karakola götürüldü. CİHAN

Yorumlar