Barış'a İhtiyacımız Var

Büyükada'da vatandaşlara hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin barışa ihtiyacı var, kutuplaşmaya değil. Beraber yaşamaya ihtiyacımız var" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Barış'a İhtiyacımız Var

CHP İstanbul İl Teşkilatı ile adaya giden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, iskelede partililer tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu daha sonra Büyükada Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. 

"TÜRKİYE'NİN SORUNLARI ÇOK FAZLA"

İstanbul'da seçimi kazanacaklarını dile getiren Kemal Kılıçdaroğlu, "O koltuklar baki değil. Bir gün her birimiz koltukları bırakacağız. Yeni insanlara bırakacağız. Çünkü değişim insanın yaşamının en önemli parçasıdır. İstanbul sorunları çok olan bir kent. Sorunların çözülmesi lazım. Sadece İstanbul'un değil, Türkiye'nin sorunları çok fazla. Göreceksiniz ayın 30'unda İstanbul'u alacağız. Yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Bize oy versin vermesin bütün yurttaşlara eşit davranacağız. Benim felsefemde yandaş yok, vatandaş var. Daha güzel adalar, İstanbul ve Türkiye için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

"24 SAAT ÇALIŞIYORUM"

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz çocuklarımıza babalarımız dedelerimiz, bize güzel bir Türkiye bıraktılar. Şimdi biz çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak zorundayız. Bunun için yollardayım, 24 saat çalışıyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy verirseniz daha karanlık günlere hazır olmanızı isterim. Eğer özgürlükten, temiz siyasetten yana oy kullanacaksınız adresiniz CHP" 

"BU ÜLKENİN BARIŞA İHTİYACI VAR"

Vatandaşlardan CHP'ye oy vermelerini isteyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin barışa ihtiyacı var, kutuplaşmaya değil. Beraber yaşamaya ihtiyacımız var. Bunun yolu temiz siyasetten geçiyor. Siyasetçi zenginleşiyorsa bilin ki halk fakirleşiyor. Bizim hedefimiz yurttaşın, herkesin zenginlemesidir. Özgürlük, demokrasi için tümünüzü Cumhuriyet Halk Partisi şemsiyesi altına bekliyorum" şeklinde konuştu. 

"HUZUR İSTİYORUZ"

Suriye ile savaşa karşı olduğunu ifade eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenerek, "Huzur istiyoruz. Türkiye'yi savaşa sokmak için özel çaba harcamamaktan geçer. Suriye ile savaşmak istiyor. Sözde kendisini kahraman ilan edecek" dedi.

Yorumlar