Banyo sobasından uyuşturucu çıktı, 8 kişi tutuklandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından İznik ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda arama yapılan bir evde banyo dolabı ve yatakların arasından uyuşturucu maddesi çıktı. Eş zamanlı olarak 6 eve düzenlenen baskında gözaltına alınan...

Google Haberlere Abone ol
Banyo sobasından uyuşturucu çıktı, 8 kişi tutuklandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından İznik ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda arama yapılan bir evde banyo dolabı ve yatakların arasından uyuşturucu maddesi çıktı. Eş zamanlı olarak 6 eve düzenlenen baskında gözaltına alınan 8 şüpheli, çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin desteği ile İznik’te şafak vakti uyuşturucu operasyonu düzenledi. İlçe merkezi ile okulların çevrelerinde uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar kapsamında 6 eve baskın düzenledi. Narkotik köpeğinin de destek verdiği operasyonda 11 çıkı halinde 33 gram uyuşturucu bonzai maddesi, 3 çıkı halinde 10 gram uyuşturucu bonzasi maddesi olmak üzere toplamda, 43 gram bonzai ele geçirildi.

Operasyon anında polis kamerası kayıttaydı. Polislerin girdikleri bir evde battaniye ve yorganların arasında, samanlıkta ve mutfaktaki gıdaların arasında uyuşturucu aramaları görüntülere yansıdı. Bir evin banyo sobasında yapılan aramalarda bonzai ve esrar maddesi bulundu.

Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan 8 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. CİHAN

Yorumlar