Bandırma'da kavurucu sıcaklar hayatı olumsuz etkiledi

Bandırma'da hava sıcaklığının 38 dereceye yükselmesi hem vatandaşları, hem de sokak hayvanlarını bunalttı. Kavurucu sıcaklar sebebiyle bazı hayvanlar sahipleri tarafından çeşitli yöntemlerle serinletilmeye çalışılıyor. Bandırma ilçesinde...

Google Haberlere Abone ol
Bandırma'da kavurucu sıcaklar hayatı olumsuz etkiledi

Bandırma'da hava sıcaklığının 38 dereceye yükselmesi hem vatandaşları, hem de sokak hayvanlarını bunalttı. Kavurucu sıcaklar sebebiyle bazı hayvanlar sahipleri tarafından çeşitli yöntemlerle serinletilmeye çalışılıyor.

Bandırma ilçesinde kavurucu sıcaklar insanları etkilediği gibi hayvanları da olumsuz yönde etkiledi. Evlerinde iş yerinde hayvan besleyen vatandaşlar sıcaklarda besledikleri hayvanları çeşme hortumları ile su tutularak serinlettiler. Aşırı sıcaklarda susuz kalan sokak hayvanlarının imdadına vatandaşlar yetişti. Su dolu tasları sokaklarda belirli yerlere koyarak susuz kalan hayvanların su ihtiyaçlarını karşıladılar. Öte yandan sıcaktan bunalan vatandaşlar gölgelik yerlere sığındı. Bazı vatandaşlar ise banklara uzanarak veya denize girerek serinleyip dinlenmeyi tercih etti.

CİHAN

Yorumlar