Bandırma'da festivalde İrem Derici rüzgarı

Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl 25.si düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festival konserinde pop müziğe yeni soluk getiren İrem Derici sahne aldı. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran hayranlarına unutulmaz bir...

Google Haberlere Abone ol
Bandırma'da festivalde İrem Derici rüzgarı

Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl 25.si düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festival konserinde pop müziğe yeni soluk getiren İrem Derici sahne aldı. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran hayranlarına unutulmaz bir konser veren Derici, sahne performansıyla izleyenleri büyüledi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlikler ilk olarak çeşitli şovlar ve animasyon gösterileriyle başlarken ardından DJ’ler tarafından elektronik müzik konseriyle coşku daha da arttı. Gecenin en önemli gösterisi Kafkasların dünyaca ünlü halkoyunu topluluğu olan Abhaz Devlet Halk Dansları Topluluğu Şaratın Şov Grubu sahne aldı. Yöresel motifleriyle bezenmiş kıyafetleriyle sahne alan grup sahnelediği halkoyunları gösterileriyle Bandırmalılardan tam not aldı.

Gecenin sonunda sahne alan pop müziğin sevilen sanatçısı İrem Derici Bandırmalılara verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin sonunda Sanatçıya festival plaketini Belediye Başkanı Dursun Mirza takdim etti.

Gecede konuşma yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mizra; "Zaman çok hızlı geçiyor. Geçen yılın son festival akşamı sanki daha dün gibi. Sizler coşkunuzu hiç yitirmeden, özlemle yeni festivalimizi beklediniz. İşte bu gece özlem sona eriyor. Yeni bir festival coşkusunda yine sizlerle beraberiz. Festivalimiz kutlu olsun."dedi.

CİHAN

Yorumlar