Bandırma mezarlığında bakım çalışmaları son aşamada

Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Mezarlık Birimi Ekipleri Bandırma kent mezarlığında bakım ve temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza her bahar mevsiminde olduğu...

Google Haberlere Abone ol
Bandırma mezarlığında bakım çalışmaları son aşamada

Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Mezarlık Birimi Ekipleri Bandırma kent mezarlığında bakım ve temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza her bahar mevsiminde olduğu gibi bu yıl da ilçedeki mezarlıklarda geniş kapsamlı temizlik çalışması yapıldığını belirterek, "Şehir mezarlığı ile başladığımız çalışmalar devam edecek. Mezarlıklarda öncelikle yabani otları temizliyoruz, zemini düzenliyoruz, bazı mezarlara toprak takviyesi yapıyoruz." dedi.

Mezarlıkların temiz ve düzenli olması gereken yerler olduğunu vurgulayan Bandırma Belediye Başkanı Mirza, "Ekipler tarafından periyodik olarak yerine getirilen çalışmalar kapsamında yoğun yağış döneminin ardından uzayan otlar ve çalılar mezar alanlarından temizleniyor." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar