Bandırma Belediyesi'nden engellilere Soma’da destek konseri

Bandırma Engelliler Derneği bünyesindeki Ritim Müzik Grubu, Bandırma Belediyesi ve Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği işbirliğiyle düzenlen 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Soma’da düzenlenen etkinliklerde...

Google Haberlere Abone ol
Bandırma Belediyesi'nden engellilere Soma’da destek konseri

Bandırma Engelliler Derneği bünyesindeki Ritim Müzik Grubu, Bandırma Belediyesi ve Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği işbirliğiyle düzenlen 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Soma’da düzenlenen etkinliklerde sahne aldı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın, yurttaşlarımızın, engelli vatandaşlarımızın yaşamın içine katılması için Bandırma Belediyesi olarak her türlü gayreti sarfediyoruz. Hepimiz bir engelli adayıyız. O yüzden engelli vatandaşlarımızı hayatın içine katacağız. Engelliler Haftası'nda Soma Spesifik Engelliler Derneği'ne destek amacıyla Bandırma Belediyesi ve Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği işbirliğiyle düzenlen 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, ilk olarak Soma’da konser düzenledik. Soma'daki konser büyük ilgi gördü." dedi.

CİHAN

Yorumlar