BALKANSİAD yöneticilerinden Mudanya’ya ziyaret

Bursa'da Aytuğ Onur başkanlığındaki Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) yönetimi, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ile Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Mudanya’ya bağlı Mürsel...

Google Haberlere Abone ol
BALKANSİAD yöneticilerinden Mudanya’ya ziyaret

Bursa'da Aytuğ Onur başkanlığındaki Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) yönetimi, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ile Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Mudanya’ya bağlı Mürsel Mahallesi’nde vakıf üniversitesi kazandırma hayaliyle oluşturduğu ‘BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın resmi kuruluşuna ait onay geldiğini belirten BALKANSİAD Başkanı Aytuğ Onur, vakfın kurumsallaşma adına önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Mürsel Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çakır’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde, yeni dönem hedefleri ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Onur, Bursa’ya değer katacağına inandıkları güzel projelerle yola çıktıklarını, Bursa için projeler üretmek ve uygulamak adına heyecan duyduklarını söyledi. Onur, "Aldığımız bayrağı daha yükseklere taşımak istiyoruz. Toplumumuzun bilinçlenmesi ve Bursa’nın marka değerini daha da artırmayı amaçlıyoruz." dedi.

Yeni yönetime başarılar dileyen Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, BALKANSİAD’ın Bursa’ya vizyon kazandıracak projelere imza atacağına yürekten inandığını, göreve hazır olduklarını söyledi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise yerel seçimlerde Mudanya’yı turizm ve eğitim kenti olarak planlayacaklarının sözünü verdiklerini anımsatarak, "Bizim de ‘Mütareke Üniversitesi’ girişimimiz var, bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca bir hayalimiz de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin bir benzerini Mudanya’da oluşturacakları meydan içerisine konuşlandırmak istiyoruz. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyorum." diye konuştu.

Ziyaretlerde BALKANSİAD yöneticileri, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Akın Poroy’un üye formunu imzalayarak rozetlerini teslim etti. CİHAN

Yorumlar