Balkanlıoğlu yaralanan askeri ziyaret etti

Vali Balkanlıoğlu, yaralanan Jandarma Komando Uzman Çavuş Ali Fuat Sayan'ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Balkanlıoğlu yaralanan askeri ziyaret etti
Sonhaberler/ Haber Merkezi

İrfan Balkanlıoğlu, PKK terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu yaralanan Jandarma Komando Uzman Çavuş Ali Fuat Sayan'ı, Ordu Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

Vali Balkanlıoğlu, 4 Ekim'de, Lice ilçesinde bulunan Abalı Jandarma Karakolu Kıllıhanetepe mevkisi üs bölgesi yapım çalışmalarında kullanılan araçları korumakla görevli askeri personele, PKK terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu yaralanan ve bir süre Diyarbakır'daki tedavisi sonrası Ordu Devlet Hastanesi'ne nakledilen Jandarma Komando Uzman Çavuş Sayan'a "Geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Sayan'ın sağlık durumu hakkında hastane yetkilileri ve doktorlardan bilgi alan Balkanlıoğlu, 4 Ekim'deki saldırıda 2 askerin şehit düştüğünü, 3 askerin ise yaralandığını belirterek, "Bu kalleş saldırıda yaralanan askerlerimizden birisi de hemşehrimiz Jandarma Komando Uzman Çavuş Ali Fuat Sayan'dı. Yaralı askerimiz bir süre Diyarbakır'daki askeri hastanede tedavi gördükten sonra memleketine getirilerek, tedavisine burada devam edilmekte." dedi.

Balkanlıoğlu, Sayan'ın sağlık durumu ve moralinin yerinde olduğunu ifade ederek, "Buna da çok mutlu oldum. Kendisine ve ailesine 'geçmiş olsun' dileklerimiz ilettik. Allah bir daha böyle acı durumlarla karşılaştırmasın. Ülkemizin güvenliği, huzuru için gece gündüz demeden zor şartlar altında görev yapan tüm güvenlik görevlilerimize Allah güç, kuvvet versin. Allah yardımcıları olsun. Allah her türlü kazadan, beladan onları korusun, esirgesin." diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu vurgulayan Sayan ise "Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. Devlet büyüklerimizin yanımızda olduğunu görmek, bunu hissetmek, bugünleri atlatmamızda bizlere moral desteği oluyor." ifadesini kullandı.

Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Kıvrak da hazır bulundu.

Yorumlar