Balkan turnuvasının galibi Kosova oldu

Balkanlar Sosyal, Kültürel, Ekonomik ve Akademik İşbirliği Derneği (Balkander), tarafından Trakya Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler arasında düzenlenen Balkan Futbol Turnuvası sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Balkan turnuvasının galibi Kosova oldu

Balkanlar Sosyal, Kültürel, Ekonomik ve Akademik İşbirliği Derneği (Balkander), tarafından Trakya Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler arasında düzenlenen Balkan Futbol Turnuvası sona erdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya: Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Makedonya, Kosova ve Karadağ ülkelerinden gelen öğrencilerden oluşan 16 takım katıldı. Finalde karşılaşan Kosova ve Yunanistan müsabakasının galiba Kosova oldu.

BALKAN-DER Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yakar, geçen yıl ilkini yaptıkları turnuvanın finalistinin Karadağ olduğunu bu yıl ise Kosova'nın finalist olduğunu belirterek, "Bizler dernek olarak bu yıl ilk üçe kalan takımlara güzel bir sürpriz yapmak istiyoruz. Birinci olan takımı İzmir’e, ikinci takımı Bursa’ya üçüncü olan takımı Isparta’ya götürmek istiyoruz. Amacımız Bbalkan ülkeleri arasında dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği sağlamak, arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmektir.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar