Balıkesir Valisi Turhan anaokulu öğrencileriyle fidan dikti

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında Ali Rıza Güçkan Anaokulu'nun minik öğrencileriyle birlikte TOKİ'de fidan dikti.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesir Valisi Turhan anaokulu öğrencileriyle fidan dikti

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında Ali Rıza Güçkan Anaokulu'nun minik öğrencileriyle birlikte TOKİ'de fidan dikti. Etkinliğe Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Milli Eğitim şube müdürleri ve aileler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan projenin örnek olduğunu belirten Vali Turhan, "Çocuklarımız, en değerli varlıklarımız. Çocuklarımızın iyi birer insan olması için elimizden geleni yapıyoruz. Aile eğitiminin yanında okulda verilen eğitim, çocuğun gelişimi için çok önemli. Çocuklarımız okulda ne öğreniyorsa anne baba olarak, toplum olarak ileride onun karşılığını alacağız. Projenin temel amacı Türk toplumunu, milletimizi millet yapan değerlerimizi çocuklarımıza vererek, iyi birer insan olarak yetiştirmektir. Proje bünyesinde çocuklarımıza teşekkür etmeyi, özür dilemeyi, çevreye duyarlı olmayı ve selam vermeyi de öğretmekteyiz." dedi. Öğrencilere de seslenen Turhan, "Yeşili sevmek, ağacı sevmek çok güzel. Bugün sizlerle birlikte ağaç dikeceğiz. Bu dünya, gelecek nesillere emanet olarak bizlere verildi, tertemiz bırakmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Etkinlikte minik öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri beğeniyle seyredildi. Daha sonra Vali Turhan, anaokulu öğrencileriyle birlikte okul bahçesinde fidan dikti, can suyu döktü. Etkinliğin sonunda Turhan, öğrencilere hediyeler verdi. CİHAN

Yorumlar