Balıkesir Özel Fırat Lisesi öğrencileri fidan dikti

Balıkesir Özel Fırat Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, "Ağaç Kardeşliği" projesi kapsamında kendi imkânlarıyla aldıkları fidanları toprakla buluşturdu.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesir Özel Fırat Lisesi öğrencileri fidan dikti

Balıkesir Özel Fırat Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, "Ağaç Kardeşliği" projesi kapsamında kendi imkânlarıyla aldıkları fidanları toprakla buluşturdu. Coğrafya zümresi tarafından yürütülen proje kapsamında, okulun kullanılmayan arazisine 160 adet fidan dikildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Coğrafya Zümre Başkanı Erdem Yaraş, öğrencilerin projeye ilgisinin beklenenden fazla olduğunu söyledi. Hem doğa bilincini geliştirmeyi hem de bir fidanı iki kişinin sahiplenmesiyle kardeşliği ve birlikteliği pekiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Öğrenciler de fidanları dikerken yorulduklarını ancak çok farklı bir duygu yaşadıklarını ve mutlu olduklarını dile getirdi. Öğrenciler adına konuşan 11. sınıftan Tuğrul Timur, bu projede yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "İleride tekrar okuluma geldiğimde, ellerimle diktiğim kendi ağacımın dibinde gölgelenmek ve arkadaşlarımı hatırlamak istiyorum. Bu projeyi hazırlayarak bize bu imkânı veren hocalarıma teşekkür ederim." dedi. CİHAN

Yorumlar