Balıkesir Kamu-Sen'den Başkan Ok'a destek

Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı İsmail Ok, bir dönem başkanlığını yaptığı Kamu-Sen İl Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesir Kamu-Sen'den Başkan Ok'a destek

Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı İsmail Ok, bir dönem başkanlığını yaptığı Kamu-Sen İl Temsilciliği'ni ziyaret etti. Kamu-Sen İl Temsilcisi Yılmaz Kuran, Başkan Ok'un büyükşehir belediye başkanı olmasını da canıgönülden istediklerini söyledi. Ziyarette Altıeylül Belediye başkan adayı Faruk Demiraslan, Karesi Belediye başkan adayı Şani Erdal ve diğer partililer de hazır bulundu.

Başkan Ok ve beraberindeki heyet, Kamu-Sen Temsilcisi Kuran, şube başkanları, temsilciler ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Uzun yıllar görev yaptığı Kamu-Sen’de olmaktan ayrı bir mutluluk duyduğunu belirten Ok, yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Beş yıldan bu yana Balıkesir halkının teveccühü ve katkılarıyla hizmet ettiklerini, bundan sonra da hep birlikte hizmet yapacaklarını bildirdi. Yılmaz Kuran da Başkan İsmail Ok’u ikinci evi olan Kamu-Sen çatısı altında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kuran, "Kamu-Sen ailesinden belediye başkanı olan İsmail Ok’un, büyükşehir belediye başkanı olmasını da canıgönülden istiyoruz. Bu, Kamu-Sen için büyük mutluluk olacaktır. Yaptıkları ziyaret bizleri mutlu etmiştir." dedi. CİHAN

Yorumlar