Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, bakanlık müşaviri olarak atandı

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Milli Eğitim Bakanlığı müşaviri olarak atandı.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, bakanlık müşaviri olarak atandı

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Milli Eğitim Bakanlığı müşaviri olarak atandı. Caner, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in görev yaptığı dönemde yaklaşık üç yıl bakan danışmanı görevinde de bulunmuştu.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Caner, 20 ildeki milli eğitim müdürünün görev yerlerinin değiştiğini belirterek, kendisinin de bakanlık müşaviri olarak atandığını söyledi. Geçtiğimiz ocak ayında Balıkesir'de göreve başladığını belirten Caner, "Bugün itibariyle Balıkesir'de 1 yıl 10 gündür görev yapıyorum. Burada hiç durmadan dolu dolu çalıştık. Çalışmalarımızı anlatmak doğru değil. Bunu insanlar anlatsın." dedi.

Balıkesir'de göreve başladığı günden itibaren itibaren eğitim camiası ve öğretmenlerle güzel bir iletişim kurduklarını ifade eden Caner, "Güzel bir iletişim dili geliştirdik. İnsanların onurlarına, şahsiyetlerine saygı duyarak, kırmadan dökmeden hep birlikte çok güzel çalışmalara imza attık. Gerek eğitimin kalitesinin artması adına yapılan iyileştirmeler gerekse fiziki ortamların düzenlenmesi adına hep birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar ortada. Elbette bir yıla ne sığdırabilirsiniz? Eğitimci ektiğini en geç biçen çiftçidir. Bir yılda yaptıklarımız elbette hemen meyvesini vermez. Çok mutlu ve güzel anılarla Balıkesir'den ayrılacağım. Balıkesir insanı ve ortamı çok güzeldi." diye konuştu.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner'in bu ay sonunda yeni görevine başlaması bekleniyor. CİHAN

Yorumlar