Balıkçılar'dan Başbakan'a Karşılama

Büyük Reis Ordumuza hoş geldiniz

Google Haberlere Abone ol
Balıkçılar'dan Başbakan'a Karşılama

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ordu’da konakladığı deniz kıyısındaki otelin önüne tekneleriyle gelen 20 balıkçı, sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan da balıkçılara el sallayarak karşılık verdi.

Bugün sabah saatlerinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldıgı Anemon Otel'in önüne tekneleriyle yaklaşan 20 balıkçı, sirenlerini çalarak Ordu karşılaması müziği eşliğinde sevgi gösterisinde bulundu. Balıkçılar 'Sayın Başbakanımız fındığın başkenti Ordu'ya hoş geldiniz', 'Büyük Reis Ordumuza hoş geldiniz' yazılı pankartlar açarken, Başbakan Erdoğan da otelden balıkçılara el salladı.

Balıkçılar, Başbakan Erdoğan için bulundukları yerde ağ serip topladı. Balıkçı teknelerini denizden Sahil Güvenlik, havadan ise polis helikopteri sürekli takip altında tuttu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gezisinin ikinci gününde Gülyalı İlçesi'ndeki Ordu-Giresun Havaalanı inşaatını incelemek ve Giresun’a hareket etmek üzere bir süre sonra helikopterle otelden ayrıldı. Erdoğan, Giresun'da Osman Ağa Meydanı’nda halka hitap edecek, 42 tesisin toplu açılışını yapacak.

Yorumlar