Balık tutmak için açıldığı denizde sandaldan düşerek öldü

Bursa’nın Gemlik ilçesinde arkadaşıyla balık tutmak için denize açılan bir kişi, sandaldan düşerek boğuldu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Yılmaz Parmaksız (55), arkadaşı A.A. ile birlikte balık tutmak amacıyla...

Google Haberlere Abone ol
Balık tutmak için açıldığı denizde sandaldan düşerek öldü

Bursa’nın Gemlik ilçesinde arkadaşıyla balık tutmak için denize açılan bir kişi, sandaldan düşerek boğuldu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yılmaz Parmaksız (55), arkadaşı A.A. ile birlikte balık tutmak amacıyla sandala binerek denize açıldı. A.A. kayığın ön tarafına, Parmaksız ise arka bölüme oturarak denize ağ attı. Bir anda dengesini kaybeden Parmaksız denize düştü. Çevredeki balıkçılar tarafından denizden çıkarılan Parmaksız, boğularak hayatını kaybetti. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ifade veren A.A., "Birlikte denize açılmıştık. Bir anda patırdı sesi duydum. Sonra, Yılmaz'ın kayıkta olmadığını farkettim. Feneri yakarak çevreye ve askeriyeye bağırarak yardım istedim. Sonra Yılmaz Parmaksız’ın kafasını deniz yüzeyinde gördüm. Balıkçıların yardımıyla cesedini denize çıkardık." dedi.

Gemlik Cumhuriyet Savcılığı, boğulma olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar