Balcalı Hastanesi Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Viyadük oldu

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi çalışanlarının katıldığı, bu sene 10.su düzenlenen Bahar Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuva'da şampiyonluğu finalde Biomedikal'i 5–1 ile geçen Viyadük takımı kazandı. Turnuvanın 3.sü ise Gastronko...

Google Haberlere Abone ol
Balcalı Hastanesi Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Viyadük oldu

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi çalışanlarının katıldığı, bu sene 10.su düzenlenen Bahar Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuva'da şampiyonluğu finalde Biomedikal'i 5–1 ile geçen Viyadük takımı kazandı. Turnuvanın 3.sü ise Gastronko takımı oldu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Balcalı Hastanesi futbol turnuvası bu yıl 16 takımın katılımı ile 31 Mart'ta başladı. Turnuva'nın son gününde ise 3.lük ve 4. lük ile final maçı oynandı. İlk maçta Gastronko takımı Radyoloji'yi yenerek turnuvanın 3.lük kupasını aldı. Daha sonra oynanan final maçında Viyadük rakibi Biomedikal'i yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Turnuva Komitesi Başkanı ve Balcalı Hastanesi Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır, turnuvada başarılı olan sporcuları kutladı. Yaşanan birlik ve beraberlik ortamından dolayı da mutlu olduğunu ifade eden Çakır, geleneksel hale getirilen bu turnuvanın uzun yıllar süreceğini aktardı. Amaçlarının çalışanlar arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunun altını çizen Çakır, bu tarz turnuvalarda kaybedenin olmadığını sözlerine ekledi. Hastane çalışanlarından oluşan, 16 takımın katılımıyla iki grup halinde gerçekleştirilen turnuva yaklaşık 70 gün sürdü. Turnuvada ayrıca en başarılı oyuncu, gol kralı, en centilmen oyuncu gibi kategorilerde de başarı belgeleri verildi.

CİHAN

Yorumlar