Balcalı Hastanesi Başhekimi Yeşim Taşova, ÇGC'yi ziyaret etti

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin (ÇGC) yeni yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Balcalı Hastanesi Başhekimi Yeşim Taşova, ÇGC'yi ziyaret etti

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin (ÇGC) yeni yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor. Çukurova
Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova da ÇGC yönetimini ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.


Basın Danışmanı Yavuz Yıldırmaz ile birlikte ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Prof. Dr. Yeşim Taşova, yeni yönetimi kutlayıp başarılar diledi. Gazetecilerin kamusal bir görev yürüttüğünü ifade eden Prof. Dr. Yeşim Taşova, "Hastanemiz ile gazetecilerin, ÇGC'nin işbirliğine ve ilişkisine çok önem veriyoruz. Gazetecilerin toplumun göz kulağı, sesi soluğu olduğunu bilerek sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Cemiyetin yeni yönetimini de canı gönülden kutluyoruz." dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de hastane yönetimi ile çok iyi ilişkiler kurduklarını vurguladı. Balcalı Hastanesi yönetimine gazetecilere sağladıkları kolaylıklar ve gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle ayrıca teşekkür eden Cafer Esendemir, "Gazeteciler halkın haber alma hakkı için mesai harcıyor. Hastane ile haber açısından da yakın ilgimiz oluyor. Gösterilen anlayış bizim için çok olumlu." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar