Balayında boğulan gelin nikahının kıyıldığı yerin karşısına defnedildi

Bartın İncekum'da balayı tatili yaparken dalgalara kapılarak boğulan ve 6 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybeden 21 yaşındaki Fatma Sarıışık, bir hafta önce nikahının kıyıldığı merkezin karşısındaki mezarlıkta toprağa...

Google Haberlere Abone ol
Balayında boğulan gelin nikahının kıyıldığı yerin karşısına defnedildi

Bartın İncekum'da balayı tatili yaparken dalgalara kapılarak boğulan ve 6 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybeden 21 yaşındaki Fatma Sarıışık, bir hafta önce nikahının kıyıldığı merkezin karşısındaki mezarlıkta toprağa verildi.

Nikahının kıyıldığı Ankara Etimesgut Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nin hemen karşısındaki Elvan Mezarlığı'na defnedilen Fatma Sarıışık'ın gelinliği tabutun üzerine kondu. Etimesgut Yeni Cami’de cumayı müteakip kılınan cenaze namazının ardından mezarlığa getirilen Fatma Sarıışık'ın naaşını, eşi Emre Sarıışık omuzlarında taşıdı.

Cenazenin defin işlemi sırasında sinir krizleri geçiren Sarıışık'ın yakınları, ayakta durmakta zorlandı. Mezarın başından ayrılmayan Emre Sarıışık, yanında getirdiği kırmızı gülleri eşinin mezarına bıraktı. Mezarın başında bulunan diğer kalabalık bu manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Denizde boğulan genç kadının yakını Orhan Kurt yaşananları şöyle anlattı: “İki hafta önce pazardı, düğünleri olduğunda. Zaten iki gün kendi evlerinde kalabildiler. Sonra İnkum’a geçmişler tatile. Cuma günü olay başlarına gelmiş. Zaten ikisi da yüzme bilmiyor. Denizde yürüyelim biraz, içeriye doğru. O anda dalga vurunca işte Fatma kardeşimizi bir tarafa atıyor. Dalga vurunca Fatma kardeşimizi gözden kaybediyor. Ondan sonra güç bela kayalıklara çıkıyor. Yardım çağırıyor ama Fatma kardeşimiz bir 10-12 dakika kadar denizin altında kalıyor. Yani kayalıklara başının çarptığı söyleniyor. O da şu an bilmiyorum tam net mi değil mi. Bulundukları yerde sadece ikisi varmış. Zaten çıkarıldığında Fatma kardeşimizin kalbi durmuş maalesef. Daha sonra çok şükür geri döndü ama 6 gün direnebildi. 6 gün yoğun bakımda kaldı. Aslında iç organları normal fonksiyonuna dönmüştü fakat beyninde oluşan ödem, bu kadar direnebildi.”

CİHAN

Yorumlar