Bakırköy'de Zabıtaya Pompalı Tüfekle Saldırı

İstanbul, Bakırköy'de dilencilere yönelik operasyon yapan zabıta ekiplerine, kağıt toplayıcıları tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bakırköy'de Zabıtaya Pompalı Tüfekle Saldırı

İstanbul'un Bakırköy ilçesi Şenlikköy mevkii'nde seyir halindeki zabıta aracına pompalı tüfekle ateş açıldı. Zabıta ekiplerine, kağıt toplayıcısı oldukları iddia edilen bireyler nedeni ile pompalı tüfekle ateş açıldı.

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

İddiaya göre, dilencilere yönelik operasyon gerçekleştiren zabıta ekiplerine kağıt toplayıcısı bulunduğu öne sürülen bireyler nedeni ile pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda zabıta aracına mermi isabet ederken, talih yapıtı ölen yada yaralanan olmadı. Saldırganlar olayın peşinden vasıtayla kaçtı. Olay yerine sevk edilen polis, saldırganları kısa zamanda yakaladı.

'GÖZDAĞI VERMEK İSTEDİLER'

Olay yerine gelerek araştırma oluşturan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, kağıt toplayıcılarıyla zabıta ekipleri içinde daha evvela de problemler yaşandığını belirterek, 'Maalesef bir iki saat kadar evvela kağıt toplayıcılar, dilenciler, yasa dışı biçimde Bakırköy'de iş yapmak arzulayan kimi insanlar, görevi başında olan zabıta ekiplerimize yönelik bir saldırısı oldu. Ama emniyet müdürümüze de teşekkür ediyorum. Bu işin failleri gözaltına alındı. Biz ilçemizde bu çeşit yasa dışı uygulamalara izin vermeyeceğiz. Bu çeşit alçakça saldırılar bizi yıldıramayacak. Kağıt toplayıcı arkadaşlar, daha evvela yaptıkları bu yasa dışı uygulamalar karşısında zabıta denetimlerinden duydukları rahatsızlıkla birkaç vakitten buyana devam eden bir sürtüşmeleri vardı. Zannedersem buna yönelik bir gözdağı verme niteliğinde bir taciz olmuştur' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar