Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi 5 ülkeden öğretmen ve öğrencileri ağırlıyor

Kayseri Hacılar Baki-Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi (BASAL), Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi tarafından yürütülmekte olan 'Hayat Boyu Öğrenme/Comenius Programı' kapsamında 5 ülkeden öğretmen ve öğrencileri...

Google Haberlere Abone ol
Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi 5 ülkeden öğretmen ve öğrencileri ağırlıyor

Kayseri Hacılar Baki-Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi (BASAL), Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi tarafından yürütülmekte olan 'Hayat Boyu Öğrenme/Comenius Programı' kapsamında 5 ülkeden öğretmen ve öğrencileri ağırlıyor.

    'Günümüz Dünyasında Hayatta Kalma Becerileri' isimli Türkiye, İtalya, Polonya, Romanya ve Yunanistan'ın ortaklığında gerçekleştirilen projenin son ayağı Hacılar Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. 5 ülkenin ortaklığında gerçekleştirilen proje kapsamında Hacılar Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesinde açılış programı gerçekleştirildi.

    Programa Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şener Serim, Okul Müdürü Mahmut Sami Çalışkan, Okul Aile Birliği Yönetimi, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürü Mahmut Sami Çalışkan açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

    Daha sonra konuşan Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, 5 ülkeden katılan öğretmen ve öğrencileri Hacılar'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Başkan Ekici, "Daha önce yaklaşık 30 ülkeye ziyaret gerçekleştirdim. Ancak gidemediğim Polonya ve Yunanistan'a da en kısa zamanda ziyaret gerçekleştireceğim. Hacılar Belediyesi olarak Almanya'nın Langenfeld Şehri ile kardeş şehiriz. Sizlerle de yapılacak proje ile kardeş şehir projesinin hayata geçirebiliriz. Erciyes ve Kapadokya arasında olduğumuz için turizmi canlandırmak için sizlerle işbirliği içerisinde çalışmalar yapmak istiyoruz. Hacılar'a geldiğiniz için tekrar hoş geldiniz diyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar