Bakan Zeybekci BTSO’nun konuğu oluyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 10 Temmuz Perşembe günü Bursa Ticaret Sanayi Odası’nın (BTSO) konuğu olacak. BTSO’nun davetlisi olarak Bursa’ya gelecek olan Bakan Zeybekci, BTSO Hizmet Binası’nda Bursalı sanayicilerle bir araya gelecek. Zeybekci...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Zeybekci BTSO’nun konuğu oluyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 10 Temmuz Perşembe günü Bursa Ticaret Sanayi Odası’nın (BTSO) konuğu olacak.

BTSO’nun davetlisi olarak Bursa’ya gelecek olan Bakan Zeybekci, BTSO Hizmet Binası’nda Bursalı sanayicilerle bir araya gelecek. Zeybekci Bursa iş dünyası ile fikir alışverişinde bulunacak. Zeybekci, buradaki toplantının ardından BTSO’nun öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ kamyanyası çerçevesinde Çarşamba Pazaryeri’nde düzenlenen ‘İftar Sofraları’ programına katılacak.

Geçtiğimiz aylarda Ankara temasları çerçevesinde Bakan Zeybekci’yi ziyaret ettiklerini hatırlatan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Gerçekleştirdiğimiz çalışmalara büyük destek veren ve bizlere liderlik eden Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’yi odamızda konuk ediyoruz. Sayın Bakanımız Zeybekci, Bursa iş dünyası ile bir araya gelerek, Bursa’ya verdiği önemi ortaya koyma ve kentimizi kalkınma hamlesinin lokomotifi yapma hedeflerimize desteğini bir kez daha gösterecek. BTSO’nun ürettiği projeler ve yürüttüğü çalışmalar hükümetimiz tarafından da yakından takip ediliyor ve tüm oda ve borsalara örnek gösteriliyor olması bize gurur veriyor.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar