Bakan Zeybekci, bitilemeyen Çameli yolunda incelemelerde bulundu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çameli ve Honaz ilçe sınırları içerisinde yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.Bakan Zeybekci'ye; incelemeler esnasında...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Zeybekci, bitilemeyen Çameli yolunda incelemelerde bulundu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çameli ve Honaz ilçe sınırları içerisinde yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Zeybekci'ye; incelemeler esnasında Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Yol Yapım Başmühendisi İsmail Akduman, Karayolları 27. Şube Şefi M. Sait Arıduman eşlik etti.

Denizli'deki bütün ilçe yollarının bitirilmesine rağmen, Çameli yolunda bir türlü sonuca ulaşılamadığını ifade eden Zeybekci, çalışmanın bir an önce tamamlanması için yolun her iki ucundan da çalışılmasını, yol güzergahında bulunan sanat yapılarının biran önce bitirilmesi amacıyla ekip ve çalışan sayısının artırılmasını istedi. Altyapı çalışmalarının bitirilmesi ile yolun yüksek standartta asfalt ile kaplanacağını ifade eden Zeybekci, “Bir ödenek sıkıntısı yok. Yol çalışmalarının bitirilmesi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan söz alındı. Ödenek konusu kesinlikle konuşulmamalı.” dedi.

Zeybekci, Çameli yolundaki incelemenin ardından Honaz ilçesine geçti. Burada, İzmir yolunu Ankara yoluna bağlayan çevre yolunda incelemelerde bulundu. Zeybekci, inceleme gezisi güzergâhındaki birkaç köyde mola vererek vatandaşlarla sohbet etti. CİHAN

Yorumlar