Bakan Yılmaz, seçim bölgesinde iftar programına katıldı

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, seçim bölgesi Bingöl'de partisinin Solhan teşkilatının iftar programına katıldı. Partililerin Ramazan ayını kutlayan Bakan Yılmaz, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimine değindi."Geçmişte cumhurbaşkanı...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yılmaz, seçim bölgesinde iftar programına katıldı

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, seçim bölgesi Bingöl'de partisinin Solhan teşkilatının iftar programına katıldı. Partililerin Ramazan ayını kutlayan Bakan Yılmaz, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimine değindi.

"Geçmişte cumhurbaşkanı seçimlerinde hep birileri geldiler ortalığı karıştırdılar" diyen Bakan Yılmaz, "En son sayın Abdullah Gül'ü seçtiğimiz dönemde de hatırlarsanız bir 367 krizi çıkardılar. Memleketin başına bir sürü sıkıntılar açtılar, istikrarımızı bozdular. Şimdi ise ilk defa bu cumhurbaşkanını sizler seçeceksiniz. Solhan'dan Bingöl'den bütün milletimiz Türkiye'nin dört bir yanından sandıklara gidecek sadece yurt içinden değil, bir yenilik daha yaptık. Artık yurt dışındaki vatandaşlarımızda sandıklara gidecek kendi cumhur reisini seçmiş olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar