Bakan Yılmaz: Bazı partiler slogan partisi

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Belediye başkan adayı Yücel Barakazi'nin proje tanıtım programına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yılmaz: Bazı partiler slogan partisi

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Belediye başkan adayı Yücel Barakazi'nin proje tanıtım programına katıldı. Bakan Yılmaz, bazı partilerin sadece slogan partisi olduğunu belirtti.

Bazı partilerin sabahtan akşama slogan attığını ifade eden Bakan Yılmaz, ''Bir de proje ve hizmet partileri var. AK Parti laf üstüne laf koyan bir parti değil. AK Parti taş üstüne taş koyan bir parti. Bundan sonra da inşallah buna devam edecek. Bazıları eleştirse de, sürekli eksik tarafları göstermeye çalışsa da, yapılan hizmetleri gölgelemeye çalışsa da AK Parti hizmetleriyle vatandaşımıza gitmeye devam edecek. Hem gönül bağını koruyacağız hem de hizmet bağını kuracağız inşallah.'' dedi.

Geçmiş dönemlerde faizlere ve rantlara giden paraların AK Parti ile hizmete dönüştüğünü savunan Bakan Yılmaz, yerel seçimlerin önemine değindi. Bakan Yılmaz, ''Bakın Başbakanımıza saldırıları görüyorsunuz. Hükümete yapılan saldırıları görüyorsunuz, aslında bunlar Türkiye’ye yapılan saldırılar. Türkiye’nin istikrarına yapılan saldırılar. Türkiye’nin büyümesine, güçlenmesine, gelişmesine yapılan saldırılar. Türkiye’yi çekemeyenler Türkiye’nin güçlenmesinden, gelişmesinden, büyümesinden rahatsız olanlar bunu yapıyor. Geri plana baktığınız zaman bunları görürsünüz. Bir taraftan da bu bölgemizde bir çözüm süreci var. Bir huzur ortamı var. Bir kardeşlik iklimi var. Çok şükür uzun zamandır kimsenin burnu kanamıyor. Ölüm haberi almıyoruz. Şehit haberi almıyoruz. Birilerini bu rahatsız ediyor. Birileri bunu da sabote etmek istiyor. Yeniden kardeşin kardeşle kavga etmesini istiyorlar. Bu çözüm süreci aksasın diyorlar. Çünkü şunun farkındalar. Güçlü bir hükümet olmadan gövdesi taşın altına koyan güçlü bir başbakan olmadan bu çözüm sürecinin ilerlemeyeceğini biliyorlar. Çözüm süreci Türkiye’nin kaderidir. En büyük meselesidir. Bu sürecin başarıya ulaştıran bir Türkiye artık 2023'e doğru dünyada çok daha fazla bir yerlere gelecek. Bunun farkında oldukları için Türkiye’nin önünü kesmek için siyasi istikrarımıza saldırıyorlar, Başbakanımıza saldırıyorlar, ama biz Bingöl olarak söylüyorum Başbakanımızın arkasında dimdik duracağız inşallah.'' diye konuştu.

Montaj, hile, tuzak ve operasyonlarla halkın kafasını karaştırmaya yönelik bir çalışma yapıldığını ileri süren Bakan Yılmaz, ''Biz o milletimizin derin basireti ile feraseti ile öngürüsüyle bütün bu tuzakları aşacağız ve 30 Mart'ta inşallah sandıklar patlayacak, en büyük desteği veren illerden biri Bingöl olacak Allah’ın izniyle.'' ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar