Bakan Yıldız'ın memleketinde üç ilçe doğalgaza ilgi göstermedi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, nüfusu 10 binin üzerindeki ilçelere doğalgaz hizmetinin verilmesiyle ilgili yapılan çalışmada Bünyan, Yahyalı ve Pınarbaşı ilçelerinden yapılan müracaatların çok az olduğunu açıkladı....

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yıldız'ın memleketinde üç ilçe doğalgaza ilgi göstermedi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, nüfusu 10 binin üzerindeki ilçelere doğalgaz hizmetinin verilmesiyle ilgili yapılan çalışmada Bünyan, Yahyalı ve Pınarbaşı ilçelerinden yapılan müracaatların çok az olduğunu açıkladı.

Bakan Taner Yıldız, katıldığı bir programda ilçelere doğalgaz hizmeti verilmesiyle ilgili çalışma hakkında bilgi verdi. Bakan Yıldız, şunları söyledi: "Kayseri’de özellikle doğalgazla alakalı tabi ki ilerde böyle bir tercih olacak. Yahyalı, Bünyan ve Pınarbaşı’nda doğalgazla ilgili müracatlar alındı. Nüfusu 10 binin üzerinde olmasına rağmen Yahyalı’da 7 bin 400 meskenden 177 tane doğalgaza müracaat oldu. Beklediğimizin çok altında kaldı. Bünyan’da 5 bin civarındaki meskenden 187 tane müracaat var. Pınarbaşı’nda 3 bin 500 meskenden 200 müracaat oldu. Zannediyorum hanım kardeşlerim de bir başka kışa tercihlerini bıraktılar. Biz bu hizmetlerin Kayseri’den başlayarak Türkiye’nin dört bir yanında kullanılmasını isterdik."

CİHAN

Yorumlar