Bakan Yazıcı'nın Erciyes turu

Kayseri'ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Erciyes'e çıkarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'den, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi hakkında bilgi aldı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yazıcı'nın Erciyes turu

Kayseri'ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Erciyes'e çıkarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'den, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi hakkında bilgi aldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, öğle yemeğini Erciyes'te yedi. Yazıcı'ya; Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Vali Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve bazı yetkililer de eşlik etti. Yemeğin ardından Başkan Özhaseki, Bakan Yazıcı'ya dev Erciyes maketi üzerinde Erciyes Master Planı ve bu plan çerçevesinde yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, daha sonra gondola binerek Erciyes'i yüksekten seyretme imkanı buldu.

Kayak ve snowboard yapmak için Türkiye'nin çeşitli illerinden Erciyes'e gelenlerle sohbet eden Bakan Yazıcı, bir süre kayak yapanları izledi. Bu sırada bazı vatandaşlar, Erciyes'e yapılan yatırımlarla ilgili beğenilerini dile getirdi. Kayak yapan bazı vatandaşlar da Türkiye'nin hiçbir yerinde Erciyes'teki gibi bir kar olmadığını belirterek, Türkiye'nin en iyi karının Erciyes'te bulunduğunu söylediler. Bu yıl sıcak geçen kış nedeniyle kar görmediklerini belirten Bakan Hayati Yazıcı da karda oturarak özlemini giderdi. Bakan Yazıcı'ya, beraberindekiler de eşlik edince ilginç bir görüntü oluştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Erciyes'teki incelemelerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti. Ziyarete Vali Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız da katıldı. Kayseri hakkında Bakan Yazıcı'ya bilgi veren Başkan Özhaseki, Kayseri'de alt ve üst yapı probleminin kalmadığını ve büyük projelere imza attıklarını söyledi. Belediyecilik anlamında Kayseri'nin sorununun olmadığını ifade eden Özhaseki, "Borçlanmadan güzel işler yapıyoruz." dedi.

"BELEDİYEMİZ KAYSERİ'Yİ MARKA ŞEHİR YAPTI"

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin, yapmış olduğu hizmetlerle kenti değiştirdiğini ve dönüştürdüğünü dile getiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da ilin belediyecilikte marka şehir olduğunu söyledi. Kayseri'nin, borçlanmadan iş yapan bir yapısı olduğunu ve bu şekilde hizmet verdiğini vurgulayan Bakan Yazıcı, "Burada olmaktan memnuniyetimi ifade ediyorum. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimlerde Kayseri marka derecesini daha da yükseltecektir." dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Özhaseki, Bakan Yazıcı'ya, ziyaretin anısına cam bir vazo hediye etti.




CİHAN

Yorumlar