Bakan Yazıcı: ABD’nin dinlediğine ilişkin bir bilgiye sahip değilim

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti hükümetini hedef alan ses kayıtlarının ‘ABD tarafından dinlendiği’ iddiasına ilişkin, “O kadar derin bilgilere sahip değilim.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yazıcı: ABD’nin dinlediğine ilişkin bir bilgiye sahip değilim

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti hükümetini hedef alan ses kayıtlarının ‘ABD tarafından dinlendiği’ iddiasına ilişkin, “O kadar derin bilgilere sahip değilim. İddia edenlere sormak lazım. Dünyada birçok şey oluyor. Muhtemel şeyleri dile getiriyorlar, düşünürler ve yazarlarımız, süreçleri takip edenler. Ama benim paylaşacağım, yeniye dayalı bir bilgiye sahip değilim.” açıklamasını yaptı.

Yazıcı, Hilton Otel'de düzenlenen '17. Geleneksel Tüketici Ödülleri' töreni öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, “Fehmi Koru, ‘Dinlemeleri ABD yaptı. Bu iddiayı nasıl değerlendiriyorsunuz? Hükümet bu konuyu araştırıyor mu?” sorusuna, Bakan Yazıcı, kendisinin istihbaratçı olmadığını belirterek, “O kadar derin bilgilere sahip değilim. İddia edenlere sormak lazım. Dünyada birçok şey oluyor. Muhtemel şeyleri dile getiriyorlar, düşünürler ve yazarlarımız, süreçleri takip edenler. Ama benim paylaşacağım, yeniye dayalı bir bilgiye sahip değilim.” diye cevap verdi.


CİHAN

Yorumlar