Bakan Şimşek: Yanlış yapan hem Allah’a hem yargıya hesap verecek

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili yanlış yapanın hem Allah’a hem yargıya hesap vereceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Şimşek: Yanlış yapan hem Allah’a hem yargıya hesap verecek

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili yanlış yapanın hem Allah’a hem yargıya hesap vereceğini söyledi. Gerekenin yapılacağının altını çizen Bakan Şimşek, "Kimliği ne olursa olsun ne gerekiyorsa yapılmalı." dedi.

Meclis Genel Kurulu’nda milletvekillerinin sözlü sorularına yanıt veren Bakan Şimşek, milletvekillerinin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili sorularını cevapladı. Sorulara bugün daha önce yanıt verdiğini hatırlatan Bakan Şimşek, "Kim bu milletin bir kuruşuna tenüzzül ederse, yerse mahkemelerimiz sonuna kadar gitsin. Kimliği ne olursa olsun, hangi şahıs olursa olsun, şu anda bu konu yargıya intikal etmiştir. Ne gerekiyorsa yapılmalı. Kim olursa olsun gereği yapılacaktır. Yanlış yapanı savunmamız mümkün değildir. Sonuna kadar cezalandırılmasından tarafım. Milletin bir kuruşuna tenezzül eden hem Allah nezdinde hem yargı nezdinde hesap verecek.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar