Bakan Müezzinoğlu'ndan, yeni yılın ilk bebeğine altın

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2014 yılının ilk bebeği Meryem Vildan'a cumhuriyet altını taktı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Müezzinoğlu'ndan, yeni yılın ilk bebeğine altın

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2014 yılının ilk bebeği Meryem Vildan'a cumhuriyet altını taktı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da bebeği ilk ziyaret edenlerden oldu.

2014 yılının ilk bebeği, Halkalı’daki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya geldi. 2 kilo 850 gram ağırlıkta dünyaya gelen bebeğe Meryem Vildan adı verildi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da bebeği ve ailesini hastanede ziyaret etti. Müezzinoğlu, Meryem Vildan'a cumhuriyet altını taktı.

Ziyaretin ardından konuşan Bakan Müezzinoğlu, “Yeni Yılınız kutlu olsun. Siz basın mensuplarına da hayırlı, başarılı yeni yıllar diliyoruz. Doktor arkadaşlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız şifa dağıtıyor. Siz de haber peşinde koşuyorsunuz. İnşallah 2014 ülkemize daha çok barış, huzur, bereket, sağlık ve sıhhat getirsin diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Anne Armağan Şahin de “Biz 10 Ocak gibi bekliyorduk ama bugün sancım olunca geldik. Kısmet böyleymiş. Güzel bir duygu. Biraz sancı çektik ama kucağımıza alınca unuttuk. İsmini Meryem Vildan koyduk. Bebeğin sağlık durumu iyi. İkimiz de şu an çok iyiyiz.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Bakan Müezzinoğlu ve Vali Mutlu, hastanede doğum yapan diğer anneleri ziyaret edip gül dağıttı.
CİHAN

Yorumlar