Bakan Müezzinoğlu: Seba gayet iyi ve sağlıklı

Sağlık Bakanı Mehmet Müeezinoğlu, dün kalın bağırsak operasyonu geçiren Süleyman Seba’yı hastanede ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Müezzinoğlu: Seba gayet iyi ve sağlıklı

Sağlık Bakanı Mehmet Müeezinoğlu, dün kalın bağırsak operasyonu geçiren Süleyman Seba’yı hastanede ziyaret etti. Seba’nın ruh sağlığının yerinde olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, bir iki gün içinde toparlanacağını ifade etti.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Nişantaşı’nda bulunan Amerikan Hastanesi’nde tedavisi devam eden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret etti. Seba’nın doktorlarından bilgi alan Müezzinoğlu, çıkışta gazetecilere bilgi verdi. Müezzinoğlu, “Belli bir yaşa gelmiş Beşiktaş Spor Kulübü efsane Başkanı Süleyman Seba’nın sağlık durumunun şu anda oldukça iyi olduğunu, ciddi bir operasyondan sonra sağlıklı bir yaşama için hazırlandığını gördüm. Ümit ediyorum ki yine Allah sağlıklı uzun ömür versin. Acil şifalar versin. Ruhsal durumu oldukça iyi.” dedi.

Yoğun bakımdan ne zaman çıkacağı hakkında doktorlardan bilgi alınmasını isteyen Müezzinoğlu, “Tıbbi bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Kendisini gördüm. Gayet iyi gayet sağlıklı. Toparlama sürecini inşallah bir iki gün içinde tamamlar.” şeklinde bilgi verdi.

Bakan Müezzinoğlu’nun hastane ziyaretinde, Süleyman Seba’nın yeğeni ve Beşiktaş eski teknik direktörü Tayfur Havutçu da eşlik etti.

CİHAN

Yorumlar