Bakan Müezzinoğlu, 112 çalışanlarının yeni yılını kutladı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakırköy’deki 112 Komuta Kontrol Merkezi’ni ziyaret ederek çalışanların yeni yılını kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Müezzinoğlu, 112 çalışanlarının yeni yılını kutladı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakırköy’deki 112 Komuta Kontrol Merkezi’ni ziyaret ederek çalışanların yeni yılını kutladı. Müezzinoğlu, daha sonra sağlıkçıların sorularını dinleyerek onlara gül dağıttı.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yeni yılın ilk saatlerinde Bakırköy’deki 112 Avrupa Komuta Kontrol Merkezi’ne ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının yeni yılını kutlayan Müezzinoğlu, masaları tek tek gezerek çalışanların vatandaşlarla kurduğu diyaloğu kontrol etti. Sağlıkçıların yoğun mesai harcadığını belirten Müezzinoğlu, komuta merkezindeki çalışanlara gül dağıttı.

Müezzinoğlu, “112 ülkemizde bugün dünyaya örnek gösterilebilir. Vakaya ulaşma, vakayı transfer, transfer ve müdahalelerde örnek gösterilecek konumda. Gece yarısı, yılın ilk saatleri yoğun bir çalışma var. Tecrübeli ve dinamik bir ekibimiz var. Biz vatandaşımızın sağlık sorunlarında ne kadar hızlı olursak inanıyorum ki sağlık hizmetlerimiz de o kadar memnun edici olacaktır.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar