Bakan Lütfi Elvan rahatsızlandı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, katıldığı Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısı sonunda rahatsızlandı. Bakan Elvan, tedavi için Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitti.Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Lütfi Elvan rahatsızlandı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, katıldığı Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısı sonunda rahatsızlandı. Bakan Elvan, tedavi için Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitti.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın başkanlık yaptığı, AFAD başkanlık binasında gerçekleştirilen toplantıya Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Mili Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu’na üye olan kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantı esnasında herhangi bir rahatsızlığı gözlenmeyen Bakan Lütfi Elvan, etkinliğin sonunda yüksek tansiyon sorunu yaşadı. Elvan’ın yürüyerek makam aracına bindiği ve tedavi için Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gittiği belirtildi.

İKİ BAKAN DAHA PROGRAMDA RAHATSIZLANMIŞTI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da iki gün önce Sakarya'da Türk Traktör Fabrikası'nın açılışında kürsüde konuşma yaparken, yine tansiyon nedeniyle fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de nisan ayında Şanlıurfa'da yaptığı bir dizi ziyaretin ardından, fenalaşıp hastaneye kaldırılmış ve tetkiklerin ardından ameliyat olmuştu.

‘HİPOTANSİYON’ VE ‘VİRAL ENFEKSİYON’ TEŞHİSİKONULDU

Bakan Lütfi Elvan’a tetkikler neticesinde aşırı yorgunluktan kaynaklanan ‘Hipotansiyon’ (tansiyon düşüklüğü) ve ‘Viral Enfeksiyon’ teşhisi konulduğunu bildirdi.

Bakan Elvan’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu, tedbir amaçlı olarak bu geceyi hastanede müşahede altında geçireceği ifade edildi.

CİHAN

Yorumlar