Bakan Korumalarına Zamanımı Çalıyorsunuz Dedi Gözaltına Alındı

Yolu kapatan bakan korumalarına 'Zamanımı çalıyorsunuz' diye tepki gösteren iş adamı 'Bakan Bey'e hırsız dedi' suçlamasıyla gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Korumalarına Zamanımı Çalıyorsunuz Dedi Gözaltına Alındı

Erzurum'da bir restorandan ayrılırken İçişleri eski Bakanı Efkan Ala'nın korumalarının aracının önünü kapattığını gören işadamı Halim Gökçe, yol istedi. Korumalar yol vermeyince, 'Zamanımı çalıyorsunuz' dedi. Efkan Ala'nın korumalarının, 'Sayın Bakana hırsız dedi' şikayeti üstüne Gökçe gözaltına alındı.

ESKİ BAKANLAR RESTORANDA BULUŞTU

Olay 7 Şubat günü Erzurum'da meydana geldi. Gökçe arkadaşları ile Terminal Caddesi üstünde bulunan bir restorana gitti. Bir zaman sonra tıpkı restorana İçişleri eski Bakanı Efan Ala ile Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ da geldi.

'ÇEKEMEYİZ TRAFİK YOĞUN'

Gökçe yemek sonrası restorandan ayrıldığında aracının önüne bir öteki aracın park ettiğini gördü. Araçta bulunanların yanına giden Gökçe '' Aracınızı çeker misiniz, ben çıkacağım'' dedi. Ancak daha sonra Efkan Ala'nın koruma polisleri bulunduğu belirlenen kişilerden 'Çekemeyiz seyrüsefer yoğun, içeride bakan bay var'' cevabını aldı.

'BİZ HIRSIZ MIYIZ'

Halim Gökçe de koruma polislerine 'Zamanımı çalıyorsunuz!' dendiğinde ipler koptu. Polisler 'Ne yani biz hırsız mıyız?' dendiğinde Gökçe, 'Evet, zamanımı çalıyorsunuz'' cevabını verdi. Yaşanan tyükselişma sonrası park yerinden çıkan Gökçe restorandan ayrıldı. Ancak az sonra ardından gelen öteki otodaki sivil polisler yönünden durdurularak gözaltına alındı.

''DEVLET BÜYÜĞÜNE HAKARET''

Gökçe karakolda anlatım verdikten sonra ''Devlet büyüğüne hakaret'' suçlamasıyla savcılığa sevkedildi. İfadesinde yaşananları anlattı ve 'Ben o lafı zamanımın çalınması itibarı ile söyledim Bakan Bey'e yönelik bir ifadem olmadı, Bakan Bey üstüne alınmış' dedi.

KORUMALARDAN İLGİNÇ İDDİA

Şikayetçi bulunan polisler ise Gökçe'nin ''İki hırsız yüzünden bizi bekletiyorsunuz' dediğini öne sürdü. Gökçe hür bırakılırken, konusunda ''Devlet büyüklerine hakaret'' suçlamasıyla tahkikat sürüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar