Bakan İslam’ın katıldığı mitingde vatandaştan 'suyumuzu çaldınız’ tepkisi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Sakarya’nın Hendek ilçesinde genç bir kızın protestosuyla karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan İslam’ın katıldığı mitingde vatandaştan 'suyumuzu çaldınız’ tepkisi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Sakarya’nın Hendek ilçesinde genç bir kızın protestosuyla karşılaştı. Bakan İslam'ın olduğu mitingde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Yasası’ndan bahsederken Rabia Ataseven (18) isimli genç kız, "Suyumuzu çaldınız, hangi yasadan bahsediyorsunuz." şeklinde tepki gösterdi.

Sulara saat bağlanmasının usulsüz olduğunu ifade eden Ataseven, tepkisini şöyle sürdürdü: "Buradaki sulara saat bağlayacaklar, köyden çıkartıp kent olarak sokacaklar. Ben köylüyüm, buradaki suya para verdiğim zaman benim elime geçecek hiçbir şekilde param kalmıyor. Bağım bahçem var hangi birine para yetiştireceğim. Evde kendi suyumun parasını mı vereceğim, bağın bahçenin parasını mı vereceğim?"

Hiç bir şekilde köylüyü düşünmeden, kendi sermayeleri uğruna yaptıklarını köylüye yıktıklarını savunan Ataseven, "Birçok kişi rahatsız ama bunu hiç kime dile getirmiyor. Herkes şikâyetçi ama hiç kimse sesini çıkartmıyor. Burada sadece benim sesimi çıkartmam bir şey ifade etmiyor. Beni dinleyeceğiz dediler, çektiler gittiler. Zeki Toçoğlu, seninle görüşeceğim dedi. Hiç bir şekilde çekip gitti." dedi.
CİHAN

Yorumlar