Bakan Işık taburcu edildi

Sakarya’da Türk Traktör Fabrikası’nın açılış töreninde konuşma yaparken rahatsızlanarak baygınlık geçiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu edildi....

Google Haberlere Abone ol
Bakan Işık taburcu edildi

Sakarya’da Türk Traktör Fabrikası’nın açılış töreninde konuşma yaparken rahatsızlanarak baygınlık geçiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu edildi.

Bakan Işık, konuşma yaptığı sırada, “Kan şekerim düştü herhalde’ deyip bir bardak su içtikten sonra konuşmasını bitiremeyerek fenalık geçirmişti. Işık’a açılışta bulunan 112 Acil sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yapmış, daha sonra ambulansa götürülerek burada müdahaleye devam edilmişti. Daha sonra genel tetkikler için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Işık, burada tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

Işık, hastaneden çıkışta yaptığı açıklamada, aşırı yoğunluk ve sıcaklık sebebiyle tansiyonunu düştüğünü, gerekli tetkiklerin yapıldığını ve bir sorun olmadığını söyledi. Tedbir amaçlı hastaneye geldiklerini ifade eden Işık, “Allah’a şükür çok iyiyim” dedi. Bakan Işık, makam aracıyla Sakarya’dan ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar