Bakan Güllüce: Sanki Rabbim bizi teyit etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenler’de kentsel dönüşümle ilgili katıldığı program sırasında depremi katılımcılara haber verdi. Güllüce, “Sanki Rabbim ‘haklı konuştu Tevfik başkan, İdris Güllüce’ diye bizi teyit...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Güllüce: Sanki Rabbim bizi teyit etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenler’de kentsel dönüşümle ilgili katıldığı program sırasında depremi katılımcılara haber verdi. Güllüce, “Sanki Rabbim ‘haklı konuştu Tevfik başkan, İdris Güllüce’ diye bizi teyit etti.” dedi.

Esenler Belediyesi’nin kentsel dönüşüm programına katılan Bakan İdris Güllece, konuşmasının sonunda Çanakkale’de olan deprem hissedilmeye başlandı. “Deprem oluyor.” diyen Güllüce, “Sanki Rabbim ‘haklı konuştu Tevfik başkan, İdris Güllüce’ diye bizi teyit etti.” şeklinde konuştu.

Program sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Güllüce, “Depremle ilgili biraz önce konuştuk. Benim 1997 yılında çok kötü anılarım var. O yüzden kentsel dönüşümü çok önemsiyorum. Konuşmamda ‘deprem oluyor, unutuyoruz’ dedim. Şimdi bir hatırlatma oldu. Evleri kötü olanlar hızla kentsel dönüşüme geçmeli ki kurtulabilsinler.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar