Bakan Fatma Şahin, miniklerden başkanlık yarışı için dua istedi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bitlis’in Tatvan ilçesinde sohbet ettiği miniklerin belediye başkanlığı adaylığı sorusu üzereni “'İnşallah, sizin duanızla kazanacağız.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Fatma Şahin, miniklerden başkanlık yarışı için dua istedi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bitlis’in Tatvan ilçesinde sohbet ettiği miniklerin belediye başkanlığı adaylığı sorusu üzereni “'İnşallah, sizin duanızla kazanacağız.” dedi.

Bitlis il merkezindeki açılışların ardından Tatvan ilçesine gelen Başkan Şahin, Tatvan Aile Destek Merkezi (ADEM), Tatvan Sosyal Hizmet Merkezi, Ey İnsan, Kadın Destek Merkezi ile Vefa-Yet projelerinin uygulama merkezlerinin açılışını yaptı. Açılışların ardından merkezleri inceleyen Bakan Şahin, merkezlerdeki öğrenci ve kadınlarla da bir süre sohbet etti.

“İNŞALLAH, SİZİN DUANIZLA KAZANACAĞIZ”

Sohbet sırasında çocuklardan birinin ''Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayısınız, inşallah kazanırsınız'' demesi üzerine Bakan Şahin, ''İnşallah, sizin duanızla kazanacağız. Siz dua ederseniz olur. Sizin dualarınızla olacak inşallah. Biz güzel işler yapalım ama benim karşımda muhteşem bir grup var. Gözleri heyecanlı, çalışkan, hakikaten başarılı bir grup var. Bu yüzden hepinizi tebrik ediyorum. Bizlerden ne istiyorsanız bizler onu yapacağız. Her konuda size yardımcı olacağız. Bu yüzden kendinizi iyi yetiştirin. Yabancı dil öğrenin, bilgi ve teknolojiye hakim olun, değerler eğitimini iyi alın. Büyüklerinize hürmeti, küçüklerinize sevgiyi gösterin. Bunlar olursa bizi kimse tutamaz. Bizden sonra siz yerimize bakan olacaksınız. Biz bu ülkeyi size emanet edeceğiz. Bu proje sizin için çok önemli. Sayın Valimiz bu projeyi getirince hemen Bakanlık olarak oturduk çalıştık. Burada çok iyi ve faydalı insan yetişeceği ümidindeyiz. Bu nedenle bu projeleri onayladık. Bu günde sizin burada neler yaptığınızı görmek için ziyarete geldik. Sizlerle birlikte burada daha neler yapabiliriz bunu tartışıp daha güzel işler yapacağız.” şeklinde konuştu.

Açılışını yaptığı projeler hakkında Bitlis Valisi Veysel Yurdakul ve Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'dan bilgi alan Şahin, daha sonra karayoluyla Batman'a hareket etti. CİHAN

Yorumlar