Bakan Faruk Çelik, Suruç'ta seçim startını verdi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve aynı zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Faruk Çelik, seçim startını Suruç’ta verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Faruk Çelik, Suruç'ta seçim startını verdi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve aynı zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Faruk Çelik, seçim startını Suruç’ta verdi.

30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimleri öncesi AK Parti Suruç Belediye başkan adayı İbrahim Halil Yıldız’ın aday tanıtımı ve seçim bürosunun açılışı için Şanlıurfa Suruç’a gelen Bakan Çelik’e, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüboğlu, Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar, ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç eşlik etti.

AK Parti seçim bürosunun önünde partililer tarafından karşılanan bakan ve milletvekilleri parti binası önünde halkı selamdı. Selamlamadan sonra konuşan Bakan Faruk Çelik, "Şanlıurfa ona bağlı çevre ilçelerini sizlerle beraber zirveye taşıyacağız. Şu andan itibaren kutlu yürüyüşümüz başlamıştır. Hiç yılmadan durmadan dur durak yok. Gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıp Şanlıurfa’ya Suruç’a hizmet belediyeciliğinin mührünü vurmak için zorlu bir yolculuğa çıkıyoruz." dedi.

GAP eylem planı kapsamın da Suruç Pompaj sulama tünelinin AK Parti iktidarı döneminde bittiğini hatırlatan Bakan Çelik, "İktidarımız döneminde halka hizmeti hakka hizmet bildik. Türkiye’deki tüm il ve ilçelere ak belediyecilik ile yeni bir hizmet anlayış getirdik." şeklinde konuştu.

Uzunluğu bakımından dünyanın 5. Türkiye’nin 1. sulama tünelinin geçen hafta itibari ile delme işleminin bittiğini vurgulayan Bakan Çelik, Suruç ovasına gelecek su ile Suruç ovasının bereketli topraklarının hayat bulacağını işgücünün artması nispeti ile tarım ve sanayide adeta bir devrim yaşanacağını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Suruç Belediye başkan adayı İbrahim Hali Yıldız ise, seçim bürosu önünde partililere yaptığı konuşmada şöyle konuştu:’’ Suruç’ta Sayın Bakan ve milletvekillerimizin desteğini alarak Suruç’a hizmet etmeyi vazife addedeceğim. Suruç belediyesine trilyonlarca para gelmesine rağmen altyapı ve çevre düzenlemesinde büyük sıkıntılar var. Bu sıkıntıları eğer seçim ile işbaşına gelmemiz ile İnşallah çözeceğime söz veriyorum.’’

Daha sonra Şanlıurfa milletvekilleri ile seçim bürosunun kurdelesini kesen Bakan Çelik, inşallah kazasız belasız bir seçim geçirme temennisinde bulundu. CİHAN

Yorumlar