Bakan Ergin: Bu coğrafyaya fitne ateşini sokmayacağız

Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Sadullah Ergin, "Bu coğrafyaya fitne ateşini sokmayacağız, kardeşi kardeşe yan baktırtmayacağız.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Ergin: Bu coğrafyaya fitne ateşini sokmayacağız

Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Sadullah Ergin, "Bu coğrafyaya fitne ateşini sokmayacağız, kardeşi kardeşe yan baktırtmayacağız. Sosyal barışı düzenleyerek, 76 milyon ülke insanının yüreklerinden duble yol ve otoyol döşemeye devam edeceğiz sadece otoyol veya duble yol değil kalpten kalbe giden yol inşa edeceğiz. Biz birlikte Hatayız, birlikte Türkiye'yiz.” dedi.

    Sadullah Ergin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın görev vermesi halinde sandık başında da çalışabileceğini söyledi. Bakan Ergin, Hatay’ın İskenderun ilçesine gelerek partisince düzenlenen divan toplantısına katıldı. Kalabalık halk topluluğu ve özellikle gençler tarafından tezahüratlarla karşılanan Başkan adayı Sadullah Ergin, “Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının tespit edilme sürecinde komisyonun başında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan vardı. Başbakanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlık görevini bize taltif etti ve biz de soluğu Hatay’da aldık. Biz bugüne kadar görev talep eden olmadık. Bizim siyaset ve hizmet anlayışımızda bir görev verilir ve bu görev tamamlanıncaya kadar can siperhane o görevi tamamlamak için çalışılır. Şayet Başbakan deseydi ki, Arsuz’un bir ilçesinde veya bir köyünde sandık başında görevlisin deseydi can siper hane gider o görevi yerine getirirdim. İşte bizdeki görev anlayışı budur.” şeklinde konuştu.

    Ak Parti'nin siyasi çekişmelerden çok hizmet anlayışı ile yoluna devam ettiğini vurgulayan Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Sadullah Ergin, “Biz A parti veya B parti şunu yapmış bunu yapmış demedik. Bizim siyasi çekişmelerle kaybedecek zamanımız yok. Biz kuruluş günümüzden bu güne kadar taş üstüne taş koymayı öğrendik. Kucaklarımızdaki bebelerin geleceğini inşa etmek için çalıştık. Yatırımcılarımızın önünü açmak için çaba sarf ettik ve bölgemizde kardeş kavgası, komşu kavgası olmaması için Bu göreve talip olduk.” dedi. CİHAN

Yorumlar