Bakan Elvan'ın Sorusu Gazetecileri Kızdırdı

CNN TÜRK'te 'Ankara Günlüğü' programını telefonla bağlanan Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan Twitter'ın kapatılması konusunda açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Elvan'ın Sorusu Gazetecileri Kızdırdı

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu ve Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu konuk olduğu programa, telefonla bağlanarak, Abdullah Abdulkadiroğlu'na 'Çok afedersiniz ama, özel bir soru sormak istiyorum. Eğer evli ise kendi eşinizin adı ve soyadı veya kız kardeşinizin adı ve soyadı kullanılıp herhangi bir twitter hesabı açılsa ve bu hesaba pornografik görüntüler konulsa o görüntülerin üzerine de eşinizin veya kız kardeşinizin ismi yazılsa nasıl karşılarsınız acaba' dedi.

Lütfi Elvan'ın, Abdülkadiroğlu'na ailesiyle ilgili soru sormasına Hüseyin Yayman, "Niye böyle bir soru soruyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi. Abdülkadiroğlu ise "Türkiye'nin uluslararası imajının zedelenmesi için ortaya koyduğum hassasiyeti ifade ettim. Vermiş olduğunuz örneği size yakıştıramadım" dedi. Bunun üzerine Bakan Elvan, tekrar tekrar "Sizden çok özür diliyorum" dedi.

Yorumlar