Bakan çocuklarına tutuklama

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü ‘yolsuzluk ve rüşvet’ soruşturmasında, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen aralarında İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, Halk.

Google Haberlere Abone ol
Bakan çocuklarına tutuklama

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü ‘yolsuzluk ve rüşvet’ soruşturmasında, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen aralarında İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve işadamı Reza Zerrab’ın da aralarında bulunduğu 14 kişi tutuklandı.

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında gözaltına alınan ve adliyeye getirilen 49 kişi savcılık sorgusunun ardından tutuklanmaları talebi ile mahkemeye sevk edilmişti. Nöbetçi mahkemede yargılanan şüphelilerden 14'ü tutuklandı. Tutuklananlar arasında; İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve iş adamı Reza Zerrab da bulunuyor.

Fatih Belediye Başkanın Mustafa Demir ise sorgusunun ardından serbest bırakıldı.


CİHAN

Yorumlar